Новина

  • Начало
  • Новини
  • Футболната Академия "Шампион" Успешно Завършва Лятната Селекционна Кампания

Футболната Академия "Шампион" Успешно Завършва Лятната Селекционна Кампания

Футболната Академия

  • Новини

Футболната Академия "Шампион" завърши с успешен старт своята лятна селекционна кампания, като откри нови таланти и потенциални бъдещи шампиони. След двуседмичен интензивен избор, бяха подбрани млади футболисти, доказващи своите умения и ангажимент към спорта.

Тренировъчните сесии включваха технически упражнения, игри на контролирано поле и индивидуални оценки от опитни треньори на "Шампион." Селекцията на играчите се извършваше с внимание към техните футболни умения, тактическа интелигентност и дух на отборност.

Председателят на академията изрази удовлетворение от качеството на участниците и заяви: "С лятната селекционна кампания успяхме да засилим нашата футболна фамилия с нови и обещаващи таланти. Вярваме, че те ще носят с понесеност емблемата на 'Шампион' и ще продължат да се развиват както на терена, така и извън него."

Селектираните играчи ще се включат в редовната тренировъчна програма на академията, където ще продължат да развиват своите умения и ще имат възможността да работят с опитни треньори и ментори.

Така "Шампион" открива нова глава в своята история, продължавайки да формира бъдещето на футбола чрез откриване и подкрепа на младите таланти.

Интересуваш се от Академия "Шампион"?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори

Този демо сайт използва изцяло фиктивни имена, изображения и данни. Всякакво сходство с реални лица или събития е напълно случайно.